MAS D'EN NOGUÈS

La nostra història

1999

Maials

Mas d’en Nogués és una empresa familiar que va començar a Maials (Lleida) a l’any 1999, per donar un valor afegit als productes que conreàvem i als de la comarca, el projecte d’elaborar les ametlles tal com ho feien les nostres mares i àvies.
2003

Delicatessen

De mica en mica, i segons les demandes dels clients hem anat incorporant altres fruites seques, com l’avellana i les nous del país, nous de macadamia, anacards, cacauets, .. i el codonyat, sempre de la màxima qualitat, provant noves textures amb la xocolata, fent així que els nostres productes es puguin qualificar com a Delicatessen.
2007

Augment de producció

Gracies a la confiança dels nostres clients i a l’augment de producció, a finals de l’any 2007 vàrem obrir un nou obrador a Vilanova del Camí, per continuar amb la línia d’innovació i experimentació de noves elaboracions, formats i presentacions personalitzades de màxima qualitat, i poder garantir les entregues amb el mínim temps possible.
2010

Actualitat

A l’any 2010 vàrem signar el pacte dels celíacs amb l’agencia Catalana de Consum, per l’ametlla garapinyada, ametlla caramel·litzada, ametlla torrada, xocolines (ametlla amb xocolata) i el codonyat. En l’addenda del 2013 es va incorporant la nou caramel·litzada, macadamia salada, ametlla salada i les diferents elaboracions ecològiques. I aquest any 2018 acabem de signar la resta d’elaboracions que fem amb ametlla, avellana, macadamia i cacauet, garantint que cap dels nostres productes porten gluten.
2012

Elaboració ecològica certificada (CCPAE)

A l’any 2012 vàrem apostar per l’elaboració ecològica certificada (CCPAE) de l’ametlla amb les receptes tradicionals, incorporant les noves receptes amb especies del romaní.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram